Terugblik op Midea AWHP-trainingen 2023 en aankondiging hervatting in januari 2024

Geplaatst op 22 november 2023 door Redactie

Midea Nederland kijkt met groot genoegen terug op een buitengewoon succesvol jaar vol inspiratie, kennisdeling en groei tijdens de Midea AWHP-trainingen in Valkenswaard in 2023. Ze hebben samen de grenzen van innovatie en duurzame technologie verkend, en zijn verheugd het nieuws te delen dat de Midea AWHP-trainingen met hernieuwde energie worden hervat vanaf januari 2024!

Terugblik op 2023: een jaar van ontdekking en samenwerking

Het afgelopen jaar hebben ze bij Midea samen een reis gemaakt, vol diepgaande workshops, boeiende presentaties en waardevolle interacties. Midea geeft aan met trots te kunnen zeggen dat ze de nieuwste technologische ontwikkelingen hebben verkend.

De trainingen van Midea werden gekenmerkt door:

• Interactieve workshops: leer van experts en krijg hands-on ervaring met de nieuwste Midea AWHP-technologieën.
• Inspirerende sprekers: luister naar thought leaders en professionals die de toekomst van duurzame verwarming en koeling vormgeven.
• Netwerkmogelijkheden: bouw waardevolle connecties op met medeprofessionals en deel kennis en inzichten.

Wat te verwachten in 2024: een nieuw hoofdstuk van innovatie

Met het oog op het nieuwe jaar worden de Midea AWHP-trainingen hervat en wordt een nieuw hoofdstuk van innovatie en groei geopend. Wat kunt u verwachten?

• Geavanceerde trainingssessies: duik dieper in de technische aspecten van Midea AWHP met geavanceerde trainingssessies.
• Nieuwe productonthullingen: ontdek de nieuwste producten en technologieën die Midea Nederland te bieden heeft op het gebied van koel- en verwarmingstechniek.
• Praktijkgerichte demonstraties: ervaar de kracht van Midea AWHP-technologie door middel van praktijkgerichte demonstraties.

Save the Date: Januari 2024!

Noteer alvast in je agenda dat de Midea AWHP-trainingen worden hervat vanaf januari 2024. Bereid je voor op een jaar vol innovatie, samenwerking en groei!
Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een toekomst waar duurzaamheid en comfort hand in hand gaan!"