TEMPOMATIC 5: de hygiënische totaaloplossing voor publieke ruimten

Geplaatst op 21 februari 2023 door Redactie

De overstap naar elektronische oplossingen in sanitaire ruimtes wordt vereenvoudigd dankzij de nieuwe TEMPOMATIC 5 wastafelkraan van DELABIE. Deze elektronische kraan biedt naast een hygiënische totaaloplossing voor gebruikers in publieke ruimten ook de perfecte oplossing wat energie- en waterbesparing betreft. Dit mede dankzij het lage waterverbruik en het vereenvoudigd onderhoud.

Hygiëne

Vergeleken met een klassieke kraan, wordt elk risico op overdracht van ziektekiemen via de handen vermeden. De kraan start en stopt automatisch zonder manueel contact. De gebruiker is dus volledig beschermd. Bovendien vindt elke 24 uur na het laatste gebruik een periodieke spoeling van de leidingen plaats, waardoor bacteriegroei vermeden wordt.

Waterbesparing

Het debiet wordt vooraf ingesteld op 3 l/min en kan worden aangepast tussen 1,4 tot 6 liter. Dankzij de automatische sluiting van de kraan, wanneer de handen niet langer gedetecteerd worden door de infrarood detectie, kan met de TEMPOMATIC 5 tot 90 % water bespaard worden in vergelijking met een klassieke kraan.

Vereenvoudigde installatie en onderhoud

De installatie is zeer eenvoudig en vereist geen specifieke werkzaamheden. Een klassieke kraan kan worden vervangen door een TEMPOMATIC 5 op batterijen, zonder elektrische aansluiting. Het onderhoud verloopt snel en eenvoudig, voor een kostbare tijdwinst in openbare gebouwen. De onderdelen zijn steeds beschikbaar en gemakkelijk toegankelijk, zodat een uitstekende levensduur van het product verzekerd wordt.

Design

De strakke en tijdloze lijnen van de TEMPOMATIC 5 zorgen ervoor dat hij perfect kan worden geïntegreerd in alle soorten publieke ruimten en installaties. De kranen van DELABIE zijn bestand tegen intensief gebruik en vandalisme. Hun stevig ontwerp en strakke vormgeving verhinderen elke poging tot losrukken.