Tempomatic 4 urinoir inbouw

Geplaatst op 23 januari 2018 door Redactie

De nieuwe elektronische urinoirspoeler TEMPOMATIC 4 van DELABIE, ingebouwd in een innovatieve inbouwkast, heeft recent de GERMAN DESIGN AWARD 2018 gewonnen met de vermelding "WINNER". Deze urinoirspoeler heeft de jury overtuigd met een ontwerp dat design en functionaliteit combineert: de elektronica is rechtstreeks op de afdekplaat geïntegreerd.

De urinoirspoeler optimaliseert het waterverbruik met behoud van een optimale hygiëne. De exclusieve massamodus, ontwikkeld door DELABIE, houdt rekening met de gebruiksfrequentie, zodat elke vorm van verspilling vermeden wordt. Twee spoelingen zijn geprogrammeerd (kort en lang). Bij een toestroom van gebruikers wordt alleen de korte spoeling geactiveerd. Wanneer de stroom gebruikers gepasseerd is, worden het urinoir en de hevel integraal gespoeld.

De spoeling treedt automatisch in werking na het vertrek van elke gebruiker. De periodieke spoeling voorkomt bacteriegroei en droogtrekken van de sifon.
De inbouwdoos kan op verschillende manieren geïnstalleerd worden. De inbouwdiepte is regelbaar tot 120 mm. Wat betreft onderhoud, zijn elektroventiel, filter en stopkraan toegankelijk aan de voorkant, zonder de inbouwdoos te demonteren. Het volstaat de plaat te verwijderen om toegang te krijgen. De kraan is bestand tegen grijs water en zeewater. Om vorstvrij stellen of groot onderhoud te vereenvoudigen, kan de kraan losgekoppeld en gemonteerd worden aan de binnenkant, zonder de inbouwdoos te verwijderen.

De afdekplaat van de TEMPOMATIC 4, met een tijdloos design, is beschikbaar in een glanzend of mat gepolijste of witte afwerking.