Technisch (bij)klussen via de Roamler Tech app

Geplaatst op 06 september 2019 door Redactie

Ben jij zelfstandig technisch professional en zoek je meer vrijheid en variatie in je beroep? Met Roamler Tech beslis je waar, wanneer en hoe vaak je technische opdrachten uitvoert.

Van CV onderhoud tot het plaatsen van slimme thermostaten, in de Roamler Tech app verschijnen dagelijks honderden technische opdrachten voor de grootste Tech bedrijven van Nederland.

De opdrachten zijn beschikbaar door het hele land en worden aan jou getoond op basis van ervaring, expertise en benodigde certificaten. Je kunt op ieder gewenst moment de app openen en bekijken welke klussen je gaat uitvoeren. Ook buiten de traditionele 9-tot-5 uren en in het weekend. Zo krijgt de klant, maar ook jij als zelfstandig professional, meer ruimte en flexibiliteit qua planning en agenda.

Na iedere uitgevoerde opdracht krijg je direct betaald en worden randzaken als administratie en facturatie bij je weggenomen. Bij Roamler Tech is dat gedeelte volledig geautomatiseerd, waardoor de focus weer ligt op wat er echt toe doet: de uitvoering van het werk en de tevreden eindklant.

Sluit je aan bij dé app voor technische professionals. Het is heel simpel: laat je gegevens achter op www.roamlertech.nl, kom op intake en start met werken voor de grootste merken in de branche.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement