Technisch (bij)klussen met Centraal Beheer Klushulp en Roamler Tech

Geplaatst op 06 januari 2020 door Redactie

Ben jij zelfstandig technisch professional en zoek je meer vrijheid en variatie in je vak? Centraal Beheer Klushulp en Roamler Tech bieden voor jou dé uitkomst.

Consumenten door het hele land boeken dagelijks honderden klussen via centraalbeheer.nl Dit kunnen alle soorten klussen zijn in en om het huis. Van CV onderhoud tot laminaat leggen, en van elektra storingen tot sanitair plaatsen. Via de Roamler App worden deze klussen aan jou aangeboden. Jij beslist waar, wanneer en hoeveel klussen je uitvoert.

De klussen worden aan jou getoond op basis van jouw ervaring, expertise en behaalde certificaten. Je kunt op ieder moment de app openen en kiezen wanneer je welke klussen gaat uitvoeren. Dit kan ook ‘s avonds en in het weekend. Zo krijgen jij en de klant meer flexibiliteit in de agenda. Na iedere uitgevoerde opdracht krijg je direct betaald. Roamler Tech regelt randzaken als administratie en facturatie. Daardoor kun jij je focussen op wat er echt toe doet: goed werk afleveren en zorgen voor een tevreden klant.
Sluit je nu aan bij dé app voor technische professionals. Het is heel simpel: meld je aan via www.roamler.com/nl/tech/join, kom op intake, krijg de app en start met werken.