Hygiënische wc-bedieningsplaat van echt glas

Geplaatst op 16 september 2016 door Redactie

TECE introduceert een minimalistische en naadloze wc-bedieningsplaat van echt glas, de TECElux Mini. Voor het spoelen is deze voorzien van de futuristische en hygiënische sen-Touch (optische spoelactivering). Een sensor herkent wanneer een persoon in de buurt van het toilet komt, pas dan lichten de contouren van de “bedieningstoetsen” op. Dan kan men kiezen voor een kleine of volspoeling door een lichte aanraking of hygiënische bijna aanraking.

De glasplaat van de TECElux Mini heeft geen naden en een diepte van slechts 8 mm. Met een speciaal inbouwraam kan deze volledig vlak in een wand worden ingebouwd. De bedieningsplaat kan probleemloos op alle TECE inbouwreservoirs worden toegepast en is leverbaar in het wit en zwart. Optioneel is deze te leveren met een inworpschacht voor reinigingstabletten, die zorgen voor meer hygiëne en fris ogend water.

De kleine spoeling is altijd 3 liter, de volspoeling is op de spoelklok instelbaar op 4,5/6/7,5 of 9 liter. Dankzij deze waterbesparende duospoeltechniek wordt meer dan 50 % water bespaard.