TECE inbouwframe met hoogte 750 mm: laag als geen ander!

Geplaatst op 23 december 2022 door Redactie

Met het nieuwe lage inbouwframe van 750 mm biedt TECE de oplossing voor een wastafel en toilet op hetzelfde niveau, zelfs met een opzetwastafel. Dankzij de lage inbouwhoogte is het inbouwframe ook voor andere situaties geschikt.

Voor een aantal specifieke inbouwsituaties heeft TECE de laagste toiletmodule in zijn klasse ontwikkeld. Dankzij de inbouwhoogte van slechts 750 mm biedt het nieuwe wc-inbouwframe de mogelijkheid voor een combinatie tussen wastafel en toilet op hetzelfde gebruiksniveau - zelfs met opzetwastafels. Zo ontstaan in kleine badkamers rechte lijnen en elegante opbergvlakken.

Daarnaast is het nieuwe lage wc-inbouwframe ook inzetbaar bij bijvoorbeeld schuine daken, dakkapellen of bij wanden met ramen. Ook als het gaat om design zijn hoogteverschillen in de voorwand niet altijd wenselijk in het totaalbeeld van een badkamer. Het nieuwe lage wc-inbouwframe lost dit probleem op, zonder compromissen op het vlak van functionaliteit, comfort of installatie.

Het nieuwe compacte inbouwframe heeft alle voordelen van de huidige TECE-inbouwframes: de montage is eenvoudig, schoon en snel. Bovendien zorgt de easy fit-montage van de bedieningsplaat voor veel installatiegemak en tijdwinst.

Dankzij slimme accessoires kunnen de TECE-inbouwframes bijna overal worden geïnstalleerd. Bijvoorbeeld in het TECEprofil voorwandsysteem, vrijstaand of tegen een muur. Maar ook in een metalen of houten studwand, individueel tegen een ruwbouwmuur of in een hoek tegen een massieve of gipsplaatwand. Bijna alles is mogelijk.