Taurac introduceert premium collectie Jersey noodverlichting

Geplaatst op 08 april 2021 door Redactie

Taurac, specialist op het gebied van LED verlichting, lanceert dit voorjaar 2021 een premium collectie binnen haar Jersey noodverlichtingslijn. Met de Jersey Premium line heeft Taurac goed ingespeeld op de wensen en behoefte van hun afnemers. Volgens hen ontbrak er naast de bestaande Basic- en Plus armaturen nog een echte hoge kwaliteitslijn die zich kan meten met de gerenommeerde A-merken in Nederland.

De Jersey Premium line noodverlichting wordt geproduceerd in Duitsland, gebruikt de meest hoogwaardige materialen, nieuwste technologieën en garandeert een levensduur van 100.000 branduren. Centrale- en decentrale noodverlichting, dynamische vluchtwegverlichting, monitoren en uitlezen op afstand, externe- en interne batterij verwarmer, tot 23 meter hoogte te monteren, kortom alles is mogelijk.

RACA is trots om de Taurac Jersey Premium line toe te kunnen voegen aan het assortiment!

Samen met de Basic en de Plus line kunnen zij nu voor iedere situatie en voor ieder budget een passende oplossing aanbieden. Heeft u behoefde aan een lichtplan, ook dat regelen zij voor u!
Noodverlichting is essentieel voor een veilige werkomgeving. Dankzij betrouwbare noodverlichting kan men werkzaamheden veilig uitvoeren. Daarnaast helpt noodverlichting om hulp- en blusmiddelen te lokaliseren. Noodverlichting heeft als doel om vluchtroutes aan te geven, zodat men veilig de nooduitgang kan bereiken in geval van gevaar. Met het Taurac assortiment kunt u uw gebouw compleet inrichten door middel van armaturen voor vluchtrouteaanduiding, vluchtrouteverlichting, centrale noodstroom systemen en Stand-by Noodverlichting.
De Premium line van Taurac voldoet uiteraard aan de hoogste wettelijke eisen en normen conform Europese norm NEN-EN 1838:2013.

Taurac MOVE

Met Taurac MOVE zorgt Taurac ervoor dat een installateur zoveel mogelijk wordt ondersteund in het proces van ontwerpen, selecteren en installeren van armaturen. Het MOVE concept bestaat uit 4 onderdelen:

1. Match garantie tijdens het selectie proces. In 5 stappen wordt u via de website begeleid naar het juiste product
2. Oplossingsgericht in het voorzien van informatie. Taurac werkt exclusief met lichtspecialisten die klanten zowel online als op locatie kunnen voorzien van informatie en lichtadvies
3. Veilig en efficiënt klaren van een klus. Taurac kiest voor A-kwaliteit: in de drivers, LED componenten en samenstellen van al de producten
4. Eenvoud in installatie van producten. Taurac verlichtingsarmaturen installeert u eenvoudig via het Click & Go systeem

Taurac kwaliteit

Kwaliteit staat voorop bij Taurac. Met A-merk drivers van Tridonic en Osram levert Taurac producten met een uitstekende powerfactor, hoge efficiency en een lange levensduur. De producten zijn voorzien van een sterke behuizing, waardoor installateurs kwaliteit tegen een betaalbare prijs in handen hebben.