tado° introduceert Installateursclub

Geplaatst op 11 juli 2018 door Redactie

tado°, marktleider in klimaatbeheersing voor thuis, lanceert vandaag het Installateursclub-webportal in Nederland. Bij registratie ontvangen installatiebedrijven gemakkelijk en gratis leads.
Installatiebedrijven die zich opgeven voor deze dienst krijgen toegang tot de informatie van lokale tado-klanten die aangeven een nieuwe warmte-installatie nodig te hebben. Daarnaast komen er uit de tado° database, die bestaat uit honderden duizenden gebruikers, aanvullende leads voor reparaties, onderhoud en andere installatiewerkzaamheden.

Veel warmte-installaties gaan in de zomer kapot. Dit wordt in de meeste gevallen pas door de eigenaar opgemerkt op de eerste koude dag van het jaar, wat een onaangename verrassing is. De tado° Installateursclub-webportal is op tijd om lokale installatiebedrijven met potentiële klanten te verbinden, nog voordat het stookseizoen begint. Installatiebedrijven profiteren zo van extra contactmomenten met bestaande en nieuwe klanten, terwijl huiseigenaren en huurders goed voorbereid zijn op het stookseizoen.

“Onze Installateursclub is een gratis dienst voor tado°-gebruikers die een nieuwe warmte-installatie nodig hebben, een onderhoud of reparatievraag hebben of direct in contact willen komen met lokale installateurs,” aldus tado°-medeoprichter en Chief Product Officer Christian Deilmann. “Dit is een grote stap voorwaarts naar het opzetten van een uitgebreid, lokaal installatienetwerk. De webportal is snel en eenvoudig in gebruik, en registratie is zo gedaan. Voor installateurs is registratie en gebruik ook gratis.”
Na een succesvolle lancering in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland wordt de tado°-Installateursclub over heel Europa uitgerold. Uit een door tado° uitgevoerd onderzoek blijkt dat meer dan 50% van de gebruikers een nieuwe warmte-installatie via tado° aan wil schaffen. Tot op heden zijn er al tienduizenden installateurs aangesloten bij de tado°-Installateursclub. Wilt u zich ook aanmelden? Dat kan eenvoudig via www.tado.com/nl/installateurs/registratie/.