Switchteam gaat voor snel advies aardgasvrije nieuwbouw

Geplaatst op 15 augustus 2018 door Redactie

Gaat u nieuwbouw realiseren en gaat de bouwvergunning uit van een gasaansluiting? En staat u er voor open om uw project aardgasvrij op te leveren als dit realistisch en uitvoerbaar is? Maak dan nu gebruik van het Switchteam Aardgasvrije nieuwbouw.

Een switchteam geeft u inzicht in de mogelijke alternatieven voor aardgas en de financiële gevolgen en helpt u op weg bij het eventueel aanpassen van uw project.

In 5 werkdagen advies over Aardgasvrij

Een switchteam kan in 5 werkdagen een advies voorleggen aan partijen zoals gemeenten, projectontwikkelaars, woningcorporaties, commerciële verhuurders en maatschappelijke organisaties (maatschappelijk vastgoed) die hun nieuwbouwplannen willen wijzigen naar aardgasvrij. Een switchteam bestaat uit minimaal drie experts. RVO.nl stelt de Switchteams samen.

De Switchteams zijn het resultaat van het akkoord 'Nieuwbouw aardgasvrij'. Meerdere partijen ondertekenden dit akkoord op 26 juni 2018. De partijen willen nieuwbouwprojecten die al in ontwikkeling zijn of al zijn gegund alsnog zo veel mogelijk aardgasvrij uitvoeren en maken daar onderlinge afspraken over.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement