Switch naar het èchte werk!

Geplaatst op 22 november 2018 door Redactie

United Technologies (UTC) roept technisch personeel in de HVAC branche op om te switchen naar het èchte werk. Bij UTC HVAC Benelux BV krijg je de kans om onderdeel uit te maken van de verduurzaming van Nederland. Het bedrijf loopt voorop op het gebied van toekomstgerichte klimaattechnieken, zoals HVAC systemen met warmtepompen, HFO, Variable Water Flow, remote monitoring en circulaire installaties.
Primeur: Via www.switchnaarhetechtewerk.com zijn vanaf vandaag alle vacatures centraal te vinden, solliciteren is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Het èchte werk

Je hebt installeren èn… installeren bij UTC HVAC Benelux BV. De wereld van klimaatbeheersing is in volle ontwikkeling. Het èchte werk richt zich vandaag de dag op duurzame technieken die leiden tot een energie neutrale gebouwde omgeving. Voor technisch personeel dat voorop wil lopen in deze ontwikkeling is er altijd plek bij UTC HVAC Benelux BV.

UTC HVAC Benelux BV

De werkgever UTC HVAC Benelux BV biedt vacatures voor haar aangesloten dochterbedrijven, zijnde: Carrier Airconditioning Nederland (Utrecht) , CIAT Nederland (Almere) en Klimarent (Oudewater). Samen vormt UTC een werkgever met een breed scala aan carrièremogelijkheden. De gehele organisatie ademt techniek, duurzaamheid, innovatie, professionaliteit en teamwork. Als onderdeel van een Amerikaans concern staat eigen initiatief hoog in het vaandel en heb je volop invloed op je eigen loopbaan.
Quote Denise Sluiter-Spaans, Recruiter UTC HVAC Benelux BV:

‘Geen betere baan dan een UTC baan’


Zichtbaarheid

Om daadwerkelijk te kunnen switchen naar het èchte werk, kunnen geïnteresseerden vanaf vandaag naar www.switchnaarhetechtewerk.com. Deze recruitmentsite geeft een snelle indruk van de organisatie en alle openstaande vacatures. Er is een laagdrempelige mogelijkheid om te solliciteren, onder andere via WhatsApp. Naast deze site, zal ook via andere media worden opgeroepen om te switchen naar het èchte werk. Denk hierbij aan uitingen op eigen websites, servicebussen, advertenties en social media.