STULZ introduceert warmtepomp pakketten

Geplaatst op 07 januari 2020 door Redactie

STULZ levert al lange tijd verschillende warmtepomp systemen, namelijk lucht/lucht, water/water en lucht/water met als resultaat dat er veel verschillende mogelijkheden zijn wat betreft de uitvoering. Dit maakt de uiteindelijke beslissing, welk type warmtepomp voor een specifiek project toe te passen er niet makkelijker op. Daarom introduceert STULZ voor de lucht/water warmtepompen drie ranges en vereenvoudigd zo voor de installateur de weg naar installatie en duurzaamheid.

Deze drie ranges zijn elk uniek en bieden een combinatie van verschillende A-merken onderverdeeld in drie pakketten die zijn afgestemd op het te leveren vermogen van de warmtepomp.
De drie ranges zijn: FLEX, ALL-IN-ONE en LOW-NOISE. De FLEX range is specifiek ontworpen voor het flexibel monteren in iedere woning en zijn bedoeld als primair circuit voor vloerverwarming met een buffervat als open verdeler. De buitendelen hebben een efficiënte COP tot 4,28.

De ALL-IN-ONE range is, zoals de naam al doet vermoeden, een pakket waar al de onderdelen in één unit zitten, dit pakket van REMKO zorgt voor optimaal installatie gemak en heeft daarnaast een uiterst efficiënte COP tot wel 4,6. De LOW-NOISE range springt eruit door zijn stille werking en extreem hoge efficiëntie, een COP van 4,7 tot 5,0, en is het vlaggenschip van de REMKO warmtepomplijn. Geluidsoverlast is niet meer aan de orde met een geluidsdruk van 34 dB(A)

Deze compacte, robuuste systemen zijn economisch in het gebruik en zorgen voor jarenlang, de hele dag door voor een aangenaam en betrouwbaar klimaat. Ook is het mogelijk om voor al deze warmtepompen een ISDE subsidie aan te vragen.

Meer informatie? Kijk dan op de website van STULZ