Stilste geluiddempers van Nederland

Geplaatst op 10 november 2022 door Redactie

De coronapandemie heeft het belang van schone lucht, goede isolatie en ventilatie stevig op de kaart gezet. Panflex ontwikkelt daarom constant innovaties om comfortabele ventilatie bereikbaarder te maken voor installateurs en eindgebruikers. Dat ziet men bijvoorbeeld terug in de Master ISO AKS demper welke is behandeld met Ecosewol® dat zorgt voor een betere demping en comfortabelere installatie.

De Master ISO AKS energie-efficiënte flexibele geluiddemper is speciaal ontwikkeld om hoge en lage tonen te dempen in ventilatie- of airconditioningssystemen. Deze geluiddempers zijn 0,5 m, 0,75 m,1 m of 1,5 m lang en hebben een gekraalde rand met een overmaatse diameter van circa 6 mm, waardoor deze gemakkelijk zijn te installeren. Daarnaast jeukt deze glaswol een stuk minder en is het veel beter te verwerken voor de installateurs.

Binnenluchtkwaliteit

De Eurofins-Gold certificatie maakt dat deze demper voldoet aan de hoogst mogelijke normen voor binnenluchtkwaliteit. Zo zorgen we samen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat voor de eindklanten.