Stil en efficiënt verwarmen met CHA-monoblock van Wolf

Geplaatst op 02 september 2019 door Redactie

Tijdens de Installatie Vakbeurs presenteert WOLF de nieuwste warmtepomp in haar assortiment; de CHA-warmtepomp. De CHA-monoblock kan standaard koelen en verwarmen met R290.

Dankzij het gebruik van invertertechnologie verwarmt en koelt de CHA met ideale modulatie. Dit zorgt voor aangename warmte in de winter en zachte verkoeling in de zomer. De aanvoertemperatuur tot 70°C zorgt voor thermische legionellabescherming en voor optimale hygiëne van het tapwater.

Dankzij een langzaam draaiende ventilator met uilenvleugel- constructie, geleidingsgeometrie en inbedding van de componenten in een geluidsisolerende EPP-kern, kent de CHA een indrukwekkend stille werking.

Met EEBus kan de CHA geïntegreerd worden in een energiebeheersysteem. Hierdoor kan het energieverbruik worden geoptimaliseerd en het eigen verbruik, bijvoorbeeld van PV-systemen, worden verhoogd. Met de WOLF LinkHome interfacemodule en het Smartset portaal kan te allen tijde op afstand de werking van het systeem afgelezen worden en de instellingen optimaliseren.

Het CHA-monoblock kan optimaal worden gecombineerd met de WOLF CHC-warmtepompcentrale. De tien modulaire varianten van de CHC maken een bijzonder plaats besparende en snelle installatie mogelijk met een nette uitstraling (incl. warmwater-, buffervat en expansievat). Ook de warmtepompcentrale zal op de stand van WOLF aan u worden gepresenteerd.