Stijlvolle split-unit of monoblock behuizing op maat

Geplaatst op 18 februari 2021 door Redactie

Cox Geelen produceert maatwerk ECONEXT® warmtepompkappen voor nieuwbouw en renovatieprojecten.

De R&D-engineers van Cox Geelen baseren hun calculatie op uw specificaties en brengen een ontwerpvoorstel uit, voorzien van een technische maattekening. In 3 stappen een passend voorstel, zo eenvoudig is het.

Door de plaatsing op het dak ervaren de bewoners op de grond al snel 10dB(A) minder geluid. Er is voor elk type dak een dakopstand beschikbaar, ook voor bijvoorbeeld nok of wolfseind, die in elke RAL-kleur, met een dakhelling tot op 1˚ nauwkeurig geleverd kan worden.

Een extra voordeel is dat bij renovaties de units dichtbij de plek van het oorspronkelijke warmwater toestel geplaatst kunnen worden. De dakopstanden worden standaard voorzien van milieuvriendelijke loodvervanger in zwart of terracotta. Bovendien wordt in het ontwerp de positie en hoogte van het inspectieluik afgestemd op model warmtepomp, voor inspectie en onderhoud.

Uniek is de Ontzorg-formule van Cox Geelen, waarmee naast maatwerk behuizingen een all-inclusive pakket wordt aangeboden. Deze Ontzorg-formule zorgt voor een passende oplossing voor u als klant, van ontwerp tot en met montage en levering.
Meer weten? Bezoek de website van Cox Geelen of scan de QR code.