Stijlvolle behuizing op het dak voor split-unit en monoblock

Geplaatst op 15 september 2020 door Redactie

Cox Geelen heeft inmiddels enige jaren ervaring in het produceren van stijlvolle metalen kappen voor warmtepomp split-units of monoblocks die op het dak worden geplaatst.

Voor vele merken hebben zij cover-ups of behuizingen op maat gemaakt, waarbij de dakhelling op 1° nauwkeurig is en de kap in de gewenste kleur wordt gespoten zoals bijvoorbeeld in de kleur van het dak. Hier gaan ze zelfs sinds enige tijd een stap verder in door het aanbieden van de ‘ontzorgformule’.

Bij deze formule monteren ze de split-unit of monoblock, die door de klant wordt aangeleverd, in de kap in de productiehal. Vervolgens zorgen ze dat het als één geheel op het gewenste moment bij de woning wordt aangeleverd. Dit geeft de klant extra flexibiliteit in de planning.
De hoogwerker ter plaatse tilt de behuizing met de voorgemonteerde unit op het dak . Met de hulp van de monteur wordt het geheel op de opening geplaatst en dan kan het verdere aansluiten van de warmtepomp van start.

Kortom, voor iedere warmtepomp in de markt biedt Cox Geelen een oplossing en uiteraard voor zowel renovatie als nieuwbouwprojecten.