Stijl en functionaliteit voor iedere toiletruimte en badkamer van Sanibroyeur

Geplaatst op 07 mei 2024 door Redactie

De Sanicompact Comfort Style is een sanitaire oplossing die functionaliteit combineert met een elegant ontwerp voor elke toiletruimte en badkamer. Het compacte wandcloset met geïntegreerde vermaler en montageframe biedt een naadloze installatie tegen elke wand, zonder de noodzaak van betegeling of pleisterwerk. Verkrijgbaar in decor wit carrara marmer en decor cementgrijs, voegt het niet alleen functionaliteit maar ook stijl toe aan elke ruimte.

Met een verstelbare zithoogte van 415/445/475 mm, is de Sanicompact Comfort Style geschikt voor gebruikers van alle lengtes, inclusief mindervaliden. De eenvoudige montage maakt het geschikt voor verschillende soorten muren, terwijl de afneembare soft-close deksel zorgt voor een rustige en veilige sluiting. De dubbele spoelknop met Eco+ functie biedt efficiënt waterverbruik van 1.8/3 L, met de mogelijkheid om de spoelknop te plaatsen op het toilet of op de box voor optimaal gebruiksgemak.

De Sanicompact Comfort Box voegt daar nog meer functionaliteit aan toe met zijn moderne design, geïntegreerde vermaler, montageframe en box voor een perfecte afwerking. Met Silence Technology van slechts 51 dB(A) en een soft-close zitting biedt het niet alleen efficiëntie, maar ook comfort en rust in de badkamer. De aluminium bekleding van de box voegt een eigentijdse uitstraling toe aan de ruimte.

Beide modellen zijn flexibel inzetbaar tegen elk type muur, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing bieden zonder de noodzaak van uitgebreid betegelings- of stukadoorwerk. Het zelfstaande montageframe met box zorgt voor een naadloze integratie en een perfecte afwerking. Met een indrukwekkende afvoercapaciteit van 3 meter verticaal en 30 meter horizontaal, en een kleine afvoerdiameter van 32 mm, bieden de Sanicompact Comfort Style en Comfort Box niet alleen gemak, maar ook betrouwbaarheid voor elke badkamer en toiletruimte.