STIEBEL ELTRON introduceert: De juiste set voor elk project

Geplaatst op 01 februari 2023 door Redactie

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken heeft STIEBEL ELTRON vanaf 1 januari 2023 de STIEBEL ELTRON sets geïntroduceerd. De warmtepompsets zijn gemaakt om een eenvoudige standaardoplossing te bieden voor uiteenlopende situaties. Ze maken van het kiezen van het juiste product en accessoires een eenvoudige taak.

Voordelen van onze sets

• Elke set inclusief tekeningen, bestekteksten, beschrijvingen en verklaringen
• Alle sets zijn geschikt voor koeling
• Plug & play installatie oplossing van hoogwaardige kwaliteit
• Met weinig installatiekosten maximaal resultaat
• Eenvoudige ingebruikname
• Designed in Duitsland

H-Line – hybride oplossingen

Onze H-Line heeft de oplossing voor jouw hybride renovatie vraagstuk. Een hydraulisch component gecombineerd met een buffervat en warmtepomp, maakt de aansluiting op de huidige ketel eenvoudig. Wanneer de klant ervoor kiest om over te stappen op gasloos heeft diegene nog steeds een solide all-electric oplossing. Met de H-Line is iedereen all-electric ready.

R-Line – sets voor renovatie

De R-Line maakt van elke renovatie een succesverhaal. Krachtige buitenopgestelde lucht-water warmtepompen die kunnen voldoen aan een grote warmtevraag. In deze serie zijn de warmtepompen gecombineerd met combiboilers met een boilervat van 270 liter. Deze sets kunnen elk renovatieproject aan.

N-Line – sets voor nieuwbouw

Met elf verschillende sets heb jij voor elk nieuwbouwproject de juiste oplossing. Een lucht-water of brine-water warmtepomp voor elke rijwoning, bungalow, vrijstaande woning, villa of een project met aanvullende GIW, Geluid, BENG of tapwater eisen. Onze sets kun jij zorgeloos toepassen in nieuwbouw.

Gratis trainingen en advies

Bij projectmatige nieuwbouw moet er vaak dezelfde installatie meerdere keren geinstalleerd worden. Speciaal daarvoor bieden we maatwerk trainingen aan specifiek per set. Benieuwd of welke set de juiste keuze is voor jouw project? Of loop je ergens anders tegen aan? Maak dan gerust een afspraak met een van onze collega’s. Zij denken graag met je mee en geven altijd gratis advies.

Meer informatie: https://www.stiebel-eltron.nl/nl/producten/Sets-van-STIEBEL-ELTRON.html