Stickers passend bij jouw stijl? 123sticker maakt ze!

Geplaatst op 28 januari 2020 door Redactie

123sticker maakt stickers voor elke installatie en elke installateur. Verzin het en zij maken het. Snel en goed!

Om er voor te zorgen dat de klant jou belt wanneer er een storing is of wanneer er onderhoud moet worden uitgevoerd, plak je jouw bedrijfsstickers op deze installaties. Ook na het aanleggen van een volledig nieuwe installatie kun je deze voorzien van een sticker. Een prachtige oplossing hiervoor is de domingsticker. De dikke lens laat je logo mooi naar voren komen. De stickers zijn krasbestendig, plakken goed en hebben een luxe uitstraling door de verhoogde lens.

De stickers die je bij 123sticker maakt, kun je volledig naar eigen inzicht inrichten. Elk formaat, aantal en elke indeling is mogelijk. Je voegt eenvoudig je logo en contactgegevens toe in de slimme online ontwerpmodule en je ziet direct hoe je sticker eruit komt te zien.
Omdat kleur ook voor herkenbaarheid zorgt, voeg je kleurvakken toe of je ontwerpt de tekst in de kleur van je huisstijl.
De stickers kunnen afgewerkt worden met een coating of laminaat om te beschermen tegen vuil of reinigingsmiddel. En wil je elk jaar de sticker vervangen, omdat je data invult, dan bestel je een budgetversie. Voordelig, goed verwijderbaar en beschrijfbaar. 

Ontdek de eindeloze mogelijkheden, vraag om advies of begin direct met lekker opvallen! 123sticker heeft al een begin gemaakt: https://123sticker.nl/producten/installatiesticker-doming/