Stalen- en RVS persfittings niet meer weg te denken!

Geplaatst op 19 november 2021 door Redactie

In de professionele markt is de stalen- en RVS persfitting, de traditionele messing klemfitting en dikwandig gelaste installaties fors aan het verdringen en feitelijk niet meer weg te denken. De sterke opkomst van persfittingen is een logisch gevolg van kwaliteits- en efficiëntie bewuste installateurs.

Waarom zijn deze vakbekwame installateurs zo massaal overgestapt? Iedereen die trots is op z’n vak wil een strakke technische ruimte en installatie. De snelheid, kwaliteit & zekerheid van de lekvrije verbinding en uitstraling zijn de belangrijkste redenen waarom de installateur deze verbindingstechniek omarmd.

VTE levert het gehele M-contour assortiment van 15 t/m 108mm uit voorraad. De AISI 316L RVS fittingen zijn KIWA BRL774-06 gecertificeerd.

Onze perskoppelingen worden geproduceerd in een, volgens ISO9001:2015 kwaliteitsmanagement systeem, ingerichte productie waardoor de kwaliteit en continuïteit permanent geborgd zijn. De fittingen zijn voorzien van een visuele perscontrole folie zodat in één oogopslag te controleren is of er mogelijk een persing gemist is. We blijven per slot van rekening allemaal mensen.

VTE levert haar volledige producten programma uit voorraad tegen een zeer interessante prijsstelling via de u bekende groothandelaren. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot uw groothandelaar of VTE Smarter Solutions BV.