Sportieve werkschoen voor professionals

Geplaatst op 07 juli 2022 door Redactie

Bata Industrials introduceert SportMates: veiligheidsschoenen met een sportieve look. Het nieuwe model Set is een halfhoge felgekleurde S1 werkschoen in een strak design. De belangrijkste kenmerken zijn veiligheid, ademend vermogen en lichtheid. Ideaal voor sportieve professionals die elke dag veel kilometers maken.

Veiligheid is voor Bata de meest cruciale factor in het ontwikkelingsproces van zijn schoenen. Maar als het gaat om veiligheidsschoenen, willen professionals vandaag de dag meer dan alleen de beste bescherming. Zij willen schoenen die maximale stabiliteit en comfort bieden, er stijlvol uitzien en tegelijkertijd hun voeten de hele dag voorzien van de beste steun. De nieuwe modellen sluiten nog meer aan bij die vraag. Bata heeft niet alleen de uppers veranderd in kleur en design, maar ook de buitenzool aangepast en meer in lijn gebracht met wat je ziet bij sneakers.

De zachte EVA-middenzool met schokdemping zorgt voor een uitstekende schokabsorptie. In combinatie met een voetbed van latexschuim, ademend mesh en lichtgewicht bovenwerk creëert dit een optimaal klimaat in de schoen voor een excellent loopcomfort.

De best mogelijke bescherming

SportMates zijn licht, flexibel en comfortabel en bieden tegelijkertijd de best mogelijke bescherming met composiet veiligheidsneuzen (Full Metal Free) en duurzame rubberen buitenzolen met SRC-slipweerstand. Het niet-gestikte bovenwerk minimaliseert de kans op breuk.

Werkschoen Set is geschikt voor de lichte industrie, transport & logistiek, bouw, ESD en agrarische sector. De Sportmates modellen Dense en Brisk vallen in de S3 categorie. Op www.bataindustrials.nl vind je eenvoudig de schoen die bij je past.

Deze schoenen zijn verkrijgbaar via shop.bataindustrials.nl.