Solarus tovert een glimlach op je gezicht

Geplaatst op 23 november 2022 door Redactie

Solarus Smart Energy Solution levert u natuurlijk financiële voordelen op, maar daarnaast draagt u bij aan een schonere toekomst voor de wereld.

De overstap van traditionele vormen van energieopwekking naar hernieuwbare energie neemt in veel landen exponentieel toe en wordt omarmd door ondernemers die begrijpen dat de toekomst nu al gebeurt. Solarus Smart Energy kan je helpen een betere toekomst te creëren. Voor jezelf, voor je kinderen, voor de wereld.

De hybride PVT-zonnepanelen van Solarus realiseren het hoogste rendement aan energie per m². De Solar Keymark gecertificeerde PowerCollector aH72 wekt tegelijkertijd direct bruikbaar warm water en elektriciteit op. De oplossing is makkelijk te installeren, ook in reeds bestaande installaties.

De hybride installatie is toepasbaar voor klanten die een constante behoefte hebben aan warm water in hun bedrijfsvoering, zoals; hotels, wellness- en sportcentra, wasserijen, brouwerijen, bedrijven die reinigen met warm water, zorgcentra en ziekenhuizen, maar kan ook toegepast worden voor regeneratie van WKO’s of warmte netwerken.

Wat onderscheidt ons:

  • 4 x meer energie ten opzichte van conventionele zonnepanelen.
  • Moeiteloos te integreren in uw bestaande warmwatersysteem.
  • Solarus Solutions is door en door getest. We kunnen daarom de prestaties van onze systeem met een gerust hart garanderen.
  • Met Solarus daalt uw energierekening en uw bijdrage aan een gezondere wereld zal toenemen.
  • Uniek, gepatenteerd en Solar Keymark gecertificeerd.
  • De Solarus PowerCollector aH72 is het PVT met de hoogste prestaties in de SolarKeymark database.

Interesse om te horen hoe Solarus een glimlach op je gezicht en geld in je portemonnee kan toveren? Neem dan contact met ons op.