Solarus levert een uniek, gepatenteerd en gecertificeerd PVT-paneel

Geplaatst op 25 mei 2022 door Redactie

Over de hele wereld realiseren mensen zich dat een verschuiving van fossiele naar duurzame energie nodig is en dat we CO2 -uitstoot moeten verminderen. En dat is precies wat ze bij Solarus zich ten doel gesteld hebben, zij willen werken aan een duurzame toekomst.
In die toekomst moet je investeren, moet je innoveren en veranderingen realiseren. Vanuit dat idee is Solarus Smart Energy Solutions B.V. opgericht, een specialist op het gebied van duurzame energie. Zij richten zich op oplossingen die zonne-energie omzetten in warm water en elektriciteit.

De hybride PVT-zonnepanelen van Solarus realiseren het hoogste energie rendement per m². De Solar Keymark gecertificeerde PowerCollector aH72 wekt tegelijkertijd warm water en elektriciteit op. De oplossing is makkelijk te installeren, ook in reeds bestaande installaties. De hybride installatie is toepasbaar voor klanten die een constante behoefte hebben aan warm water in hun bedrijfsvoering, zoals; hotels, wellness- en sportcentra, wasserijen, brouwerijen, bedrijven die reinigen met warm water, zorgcentra en ziekenhuizen, maar kan ook toegepast worden voor regeneratie van WKO’s of warmtenetwerken.

“De toekomst is ons speelveld: Een 100% duurzame warm water oplossing, de meeste energie per vierkante meter, geen CO2-uitstoot en daarmee de beste gasvrije oplossing voor warmte en warmwater.”

Uniek, gepatenteerd, en Solar Keymark gecertificeerd

De PowerCollector aH72 is het PVT met de hoogste prestaties in de SolarKeymark database.