Snelle en eenvoudige integratie van analysers dankzij instructievideo’s

Geplaatst op 13 april 2022 door Redactie

Energie-efficiëntie - bij alle bedrijven staat het onderwerp hoog op de agenda. ABB draagt op vele manieren bij aan de energie-efficiëntie van bedrijven. Bijvoorbeeld met de M4M netwerkanalysers en het energiemanagementsysteem System pro M compact® InSite. Van deze bouwstenen voor energiebeheer zijn nu instructievideo’s beschikbaar.

System pro M compact® InSite

Het System pro M compact® InSite-energiemanagementsysteem is speciaal ontwikkeld om energie te besparen in industriële en commerciële gebouwen. De basis bestaat uit energie- en vermogensmeters en sensoren die ook achteraf te installeren zijn. Het systeem kan standalone of als geïntegreerde oplossing in ABB AbilityTM Energy and Asset Manager worden ingezet.

M4M netwerkanalysers

Met de digitalisering en energietransitie van gebouwen worden deze ook slimmer en energie-efficiënter. De M4M netwerkanalysers ondersteunen deze ontwikkeling door informatie voor het energieverdeelsysteem te verzamelen. De koppeling met ABB Ability™ Energy and Asset Manager zorgt voor meer efficiëntie en minder problemen met de netkwaliteit.

Handige video’s

Voor de M4M netwerkanalysers en System pro M compact® InSite heeft ABB handige instructievideo’s uitgebracht voor installateurs en paneelbouwers. De video’s nemen de kijker mee door procedures en werkwijzen en geven heldere instructies. De video’s zijn te bekijken op de speciale productpagina’s voor M4M en System pro M compact® InSite.