Snel installeren, laag geluid en forse prestaties

Geplaatst op 11 januari 2019 door Redactie

De e.sybox mini drukverhogers zijn uniek in zijn soort en bieden vele voordelen. Installatiegemak en een korte installatietijd. Alle componenten zijn ingebouwd. U sluit de leidingen aan, stelt de unit in m.b.v. het LCD-display en klaar is Kees. Uw klant profiteert van een constante waterdruk, nauwelijks geluid en meer dan 50% energiebesparing.

De e.sybox mini is zo compact dat deze in elke omgeving geïnstalleerd kan worden, zelfs onder een wastafel of in een keukenkast. Dat kan in alle posities binnenshuis, maar ook buiten met een e.sycap. De speciale watergekoelde motor, de anti-trilling doppen en de geluidsabsorberende mantel zorgen ervoor, dat de unit een zeer laag geluidsniveau heeft (max. 45 dB(A). En de capaciteiten zijn fors: tot 100 l/min bij 20 m met een maximum opvoerhoogte van 55 m, dus geschikt tot zelfs 4 verdiepingen.

De e.sybox mini is zelfaanzuigend tot 8 m diepte, dus kan ook water uit een bron of regenwaterreservoir aanzuigen. Of de drukverhoger nu moet aanzuigen of voordruk heeft, uw opdrachtgever profiteert altijd van een hoog comfort dankzij de constante waterdruk (setpoint instelbaar van 1 tot 5,5 bar). Naast het hoge comfort en het lage geluidsniveau, bespaart de e.sybox mini 50% energie, dus is snel terugverdiend.