Smalle Hafonorm 6+6 groepenkast ideaal voor compacte renovaties en uitbreiding van woningen

Geplaatst op 18 oktober 2023 door Redactie

Met de 110 mm smalle Hafonorm 6+6 biedt ABB nu een kant-en-klare oplossing voor uitbreiding van groepenkasten met 12 groepen. Door de smalle uitvoering leent de nieuwe groepenkast zich bij uitstek voor een compacte uitbreiding in bestaande meterkasten.
De nieuwe Hafonorm 6+6 kan los worden gebruikt, maar ook worden aangesloten op de bestaande (Hafonorm) groepenkast zonder te veel ruimte in te nemen.

De groepenkast bestaat uit een smalle behuizing van 110 x 330 mm en bevat 2 rijen van elk 6 modules, inclusief een frame met 2 DIN-rails. Het is mogelijk om de behuizing te voorzien van een aardingset aan de zijkant door een uitbreekpoort. Er bevinden zich uitbreekpoorten aan de zijkanten en achterkant van de behuizing – geen losse inzetstukken!

Voor de bekabeling biedt het product diverse mogelijkheden: massieve draad (1,5 tot 4 mm²), soepele draad (1,5 tot 4 mm²), soepele draad met ongeïsoleerde adereindhuls (1,5 tot 2,5 mm²) of soepele draad met geïsoleerde adereindhuls (tot 1,5 mm²). mm²).

De Hafonorm 6+6 maakt deel uit van het vertrouwde en bewezen Hafonorm-programma en voldoet aan de IEC/NEN-veiligheidsnormen. De behuizing is gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Het product is compatibel met andere Hafonorm groepenkasten en accessoires, zoals buisinvoeren, wat de installatie gebruiksvriendelijk maakt.