Slimmer (na)regelen begint met Constant Flow Verdelers van RIHO Climate Systems

Geplaatst op 15 februari 2019 door Redactie

RIHO Climate Systems, toonaangevende Vordense producent en installateur van innovatieve klimaatsystemen als Rihocell en de Crystal Climate Floor, heeft de Constant Flow-verdelerfamilie een grondige upgrade gegeven. Dankzij de technologische make-over, waar twee jaar aan is gewerkt, zijn Constant Flow-verdelers nu nog energiezuiniger en garanderen zij installateurs een ongekend lage faalkans. Doordachte klimaattechnologie, sneller te installeren, bedrijfszekerder dan ooit.

Productontwikkelaars van RIHO Climate Systems hebben alle componenten in het technische binnenwerk van de verdelers tegen het licht gehouden. Hierbij zijn de wensen van installateurs in warmte- en koeltechniek en belangrijke bouwtrends als vertrekpunt gekozen. Het resulteert in een serie breed toepasbare ecoverdelers met drukgecompenseerde debietregelaars. Zeer geschikt voor naregeling en voor volumestroom in te stellen van 0 tot 150 liter per uur.

De Constant Flowverdelerserie bevat verbeterde CF-ventielen, vulaftappers en een nieuwe Grundfos circulatiepomp die tot 15% energiezuiniger is. Snel te monteren en dankzij een poedercoating goed gewapend tegen corrosie. Het maakt de nieuwe verdeelproducten van RIHO Climate Systems een interessante optie voor architecten, installateurs en bouwers die de temperatuurbalans in woningen of kantoren beter willen (na)regelen. Duurzaam, innovatief en praktisch. Bij renovatie en nieuwbouw.

Kennismaken of een demo? Bel +31 (0) 575 55 59 99 of mail naar: info@rihoclimatesystems.nl