Slimme en eenvoudig te installeren opvoerinstallaties

Geplaatst op 29 november 2016 door Redactie

Met maar liefst drie toeloopaansluitingen zijn de Wilo-HiDrainLift en Wilo-HiSewLift flexibeler dan ooit te installeren als automatische vuilwater-afvoerinstallatie. De pompinstallaties bieden de gebruiker de hoogste efficiƫntie en blijven ondanks hun hoog vermogen economisch.

Hoog gebruikerscomfort

De installaties voor het wegpompen van vuil- en afvalwater bij huishoudelijke toepassingen onderscheiden zich door een compact design. Klanten beschikken daarmee over een eenvoudige, plaatsbesparende installatie en veel flexibiliteit in de aansluitmogelijkheden.

Het gebruikerscomfort wordt verder verhoogd door het ingebouwde actief koolstoffilter die voor een geurloos bedrijf zorgt. Het stroomverbruik ligt bij alle modellen zeer laag. Via de ‘ready-to-plug’-methode is het mogelijk om de compacte opvoerinstallaties zeer snel te plaatsen en in bedrijf te stellen.

Onopvallend, subtiel en met hoog vermogen

De Wilo-HiDrainLift is ontworpen voor de afvoer van relatief schoon afvalwater van douches en wastafels. De modellen van de Wilo-HiSewLift zijn - afhankelijk van de uitvoering - door hun horizontale 110 mm toeloopaansluiting uitermate geschikt voor fecaliënhoudend afvalwater uit toilet, douche, wastafel of bidet.

Beide compacte opvoerinstallaties zijn verkrijgbaar via de Wilo groothandels-partners in Nederland.