Simple-Simon helpt installatietechniekers werkbonnen digitaliseren

Geplaatst op 12 april 2023 door Redactie

Met Simple-Simon voorkom je dat je als installateur wekelijks veel tijd besteedt aan je papieren administratie. Jij wilt je bezighouden met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van verschillende soorten installaties.
Met behulp van Simple-Simon verlies je nooit meer het overzicht in onder andere afspraken, werkzaamheden en storingen. De software bestaat uit een kantooromgeving en een app. Vanuit de kantooromgeving kun je eenvoudig een werkbon maken en plannen. Vervolgens kan de installateur werken aan de werkbon vanuit de app.

Met de software van Simple-Simon kun je onderhoudsbeurten, reparaties en periodiek onderhoud direct plannen. Zodra de werkbon gepland is, kun je jouw klant een mail of sms sturen ter bevestiging. Jij kunt dankzij de app altijd de meest actuele planning zien. Bovendien zie je hierdoor ook in één oogopslag welke  werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Wijzigt de planning? Wees altijd op de hoogte dankzij automatische notificaties.
Wanneer je start met werken aan de werkbon, kun je navigeren naar het werkadres. Indien gewenst, kun je jouw klant een sms sturen met daarin de verwachte aankomsttijd. Zo voorkom je dat je voor een gesloten deur staat. Voeg foto’s en verbruikte materialen toe aan de werkbon en laat je klant deze direct tekenen voor akkoord. De planner op kantoor ziet vervolgens dat de werkbon klaar is en kan eventuele correcties toevoegen. Koppel bovendien met je boekhoudpakket, dan worden je gegevens uit Simple-Simon hierin overgenomen.

Simple-Simon kan jou helpen bij de voorbereiding op de Gasketelwet. Samen met een Simon consultant kun je namelijk een professioneel uitziende vragenlijst samenstellen, die voldoet aan de gestelde normen.
Bij Simple-Simon kunnen ze je helpen bij het importeren van deze vragenlijst. Bovendien laten ze je zien hoe het eigen formulier in Simon opgebouwd is, zodat je deze later indien gewenst kan aanpassen.
Meer informatie hierover? Neem contact op met de salesafdeling van Simple-Simon.