Simple-Simon helpt bij het digitaliseren van werkprocessen

Geplaatst op 31 januari 2023 door Redactie

Als installateur wil je natuurlijk niet uren achter de computer zitten voor administratieve werkzaamheden rondom werkbonnen. Jij wilt het liefste zo veel mogelijk bezig zijn met installaties plaatsen, onderhouden of repareren.
Bij Simple-Simon begrijpen ze dit maar al te goed. De werkbonnen software van Simple-Simon biedt jou een alles-in-één oplossing waarmee je direct inzicht hebt in onder andere je afspraken, werkplanning en werkzaamheden.
De software bestaat uit een kantooromgeving, waarin je gegevens kan beheren, en een app. Met de app kan de monteur onderweg werken aan de werkbon. Foutgevoelige gegevens overtypen,kwijtgeraakte werkbriefjes zoeken en gewerkte uren dubbel controleren, is hierdoor verleden tijd.

Met Simple-Simon kun je waar en wanneer je wilt, eenvoudig werkbonnen aanmaken en inplannen. Aan deze werkbon kun je vervolgens direct een medewerker met de juiste vaardigheden koppelen. Maar deze software biedt jou meer voordelen, namelijk:

● Automatisch historie opbouwen per locatie, zo heb je altijd inzicht in eerder uitgevoerde werkzaamheden;
● Alle benodigde informatie vind je terug op de werkbon. Hierdoor behoren overbodige telefoontjes heen en weer, tot het verleden;
● Wijzigt er iets in de afspraak of komt er een spoedklus tussendoor? Dankzij de realtime synchronisatie worden wijzigingen direct doorgevoerd. Zo is iedereen altijd op de hoogte van de meest actuele planning;
● Werk met verschillende kleuren in de planning, zodat je altijd in een oogopslag de urgentie van een klus kunt zien;
● Maak foto’s en checklists voorafgaand, en na uitvoering. Voeg deze vervolgens eenvoudig toe aan de werkbon. Zo krijg je een rapportage naar wens;
● Voorkom dat je voor een gesloten deur staat. Je kunt namelijk je klant door middel van sms of e-mail informeren met betrekking tot afspraakbevestiging, verwachte aankomsttijd en eventuele wijzigingen in de afspraak;
● Klaar met werken aan de werkbon? Voeg eenvoudig gewerkte uren en verbruikte materialen toe. Als je werkt met een boekhoudpakket, kun je deze met je Simon omgeving koppelen. Zo kun je ook de conceptfactuur direct versturen.

Bang dat het digitaliseren van je werkprocessen moeilijk is? Niet met Simple-Simon. Zij ontzorgen jou namelijk volledig in deze, misschien wel spannende, transformatie!
De consultants van Simple-Simon helpen je de hartslag van Simple-Simon niet alleen begrijpen, maar ook bij de implementatie in je bedrijfsvoering. Bovendien ben je met Simple-Simon ook klaar voor de Gasketelwet. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig je CO-certificering aan je werkbon toevoegen.
Wil je zelf kennis maken met Simple-Simon en de voordelen? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een online demo.