SFA dompelpompen: pomp water weg met eenvoud

Geplaatst op 08 februari 2024 door Redactie

Steeds vaker ervaren Nederlanders ondergelopen kelders door hevige regenval en hoge grondwaterstanden. Maak gebruik van onze hoogwaardige pompen om deze ruimtes snel en gemakkelijk te legen.

Sanisub ZPK

De Sanisub ZPK dompelpomp is verkrijgbaar in twee modellen, de 30A en 40A, en is speciaal ontworpen voor het efficiënt verpompen van helder, licht verontreinigd water uit diverse bronnen, zoals kelders, garages en regenwaterputten. Deze veelzijdige pomp kan water weerstaan aan tot 90°C voor korte perioden. De automatische activering door een verstelbare vlotter maakt het gemakkelijk om water te pompen tot een hoogte van 10 meter, met een korrelgrootte variërend van 10 tot 30 mm. Beide modellen worden geleverd met een 90°-aansluitbocht van DN25 of DN32 (afhankelijk van het model) en een 10 meter lange voedingskabel met stekker.

Met een opvoerhoogte tot 10 meter, een korrelgrootte van 10 mm tot 30 mm, een maximale watertemperatuur van 90°C gedurende korte periodes en een automatische in/uitschakeling door de instelbare vlotter, biedt de Sanisub ZPK dompelpomp betrouwbare prestaties voor verschillende toepassingen.

Sanisub 400

De Sanisub 400 is een eenvoudige en effectieve oplossing met een geïntegreerde hendelvlotter. Deze pomp start en stopt automatisch, ideaal voor direct gebruik. Met een maximale korrelgrootte van 10 mm en een opvoerhoogte van 7,5 meter is hij geschikt voor het verpompen van overstromingswater uit woonkamers of kelders. De verwijderbare zeef en de vlottervergrendeling voor continu gebruik maken het mogelijk om de pomp aan te passen naar een lagere aanzuiging.

Sanipuddle

De Sanipuddle, een dweildroge pomp , laat slechts een minimale hoeveelheid water achter die gemakkelijk met een dweil kan worden opgenomen. Met een opvoerhoogte van 7 meter is deze pomp direct klaar voor gebruik bij het legen van kelders, garages, zwembaden of liftschachten. De standaard terugslagklep en gegroefde DN25-aansluiting zorgen voor gebruiksgemak. Een optionele elektronische niveauschakelaar is beschikbaar.

Sanisub Steel noodkit

De Sanisub Steel noodkit biedt een complete, kant-en-klare oplossing met een mand met zeef ter bescherming tegen drijvende voorwerpen. De bijgeleverde 15 meter afvoerslang met Storz C snelkoppeling maakt een snelle inzet bij noodgevallen mogelijk. De Sanisub Steel 50A dompelpomp, onderdeel van de kit, is speciaal ontworpen voor het verpompen van helder, licht verontreinigd water uit ondergelopen kelders, bekkens of tanks. Met een pomphoogte van 7,5 meter en een korrelgrootte van 10 mm, kan deze pomp water tot 75°C kortstondig verwerken. De standaard 10 meter lange voedingskabel is voorzien van een stekker voor direct gebruik.

Bekijk de gehele dompelpompcollectie hier.