SFA Benelux: pompen en opvoerinstallaties

Geplaatst op 28 februari 2022 door Redactie

De juiste pomp voor uw project; SFA heeft een uitgebreid gamma pompen en opvoerinstallaties: Sanipump dompelpompen voor riool- en regenwater, Sanicubic bovengrondse stations of kant-en-klare, volledig uitgeruste ondergrondse Sanifos installaties.

De Sanipump pompen voor opvoerinstallaties zijn er in uitvoeringen met versnijder, vortex of 2-kanaalswaaier, in mono- of driefase, kortom het gamma dekt alle behoeften voor het oppompen van zwart water, grijs water, afval- en regenwater. Deze pompen kunnen worden geïnstalleerd in de Sanifos tanks of in bestaande put.

Het Sanicubic gamma is een reeks bovengrondse opvoerstations in vele configuraties voor grijs- en zwart water. Een bovengronds station biedt vele voordelen: de installatie binnenshuis (in een technische ruimte of kelder) vermindert de installatie kosten en maakt gemakkelijke toegang en onderhoud mogelijk. Bovendien zorgen de lage inlaten in verschillende diameters ervoor dat een Sanicubic vlot geplaatst kan worden in elke situatie.

Om ruimte te besparen en een discretere werking, biedt SFA de serie Sanifos ondergrondse opvoerinstallaties aan. Versies met vermaler, vortex of 2-kanaalswaaier, met 1 of 2 pompen, in mono- of driefasige uitvoering en verkrijgbaar in 7 verschillende tank groottes. De stations zijn geschikt voor diverse toepassingen zoals individueel, commercieel en gemeenschappelijk gebruik.

SFA Benelux is onderdeel van de Franse SFA-Groupe, het toonaangevende bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van systemen voor waterafvoer. De SFA-Groupe is over de hele wereld actief met broyeurs, pompen en opvoerinstallaties. Ontworpen voor zowel huishoudelijke als commerciële toepassingen.
Wat ook het project is; architecten, plaatselijke autoriteiten, huizenbouwers en professionals op het gebied van wegen en riolering, allen vinden de juiste pomp in het SFA aanbod.

Heeft u een project voor de installatie van een opvoerinstallatie? SFA begeleidt u: van dimensionering, inbedrijfsstelling tot onderhoud.
Voor een vrijblijvend gesprek, contacteer ons: info@sfabeneluxbv.nl