SFA Benelux: meer dan een Sanibroyeur-vermaler

Geplaatst op 28 november 2022 door Redactie

Veel installateurs, architecten en studiebureaus kennen de naam Sanibroyeur van de vermaler voor thuisgebruik. Toch schuilt er veel meer achter de naam Sanibroyeur. Ontdek wat SFA Benelux nog te bieden heeft, voor zowel particuliere als grootschalige projecten.

Sanibroyeur: in een notendop

Ken je Sanibroyeur nog niet? Het is de populairste vermaler die achter een toilet geïnstalleerd kan worden wanneer een normale afvoerleiding geen optie is. Denk aan plaatsen zoals: een zolder, een kelder, een bijgebouw achteraan in de tuin,…
Het grote voordeel is dat de installatie van de vermaler makkelijk en snel kan gebeuren, met een minimum aan breekwerken. De dunne leidingen worden vaak weggewerkt in een valse wand of verlaagd plafond.

Meer dan vermalers

Hoewel we heel trots zijn op de naambekendheid van Sanibroyeur, willen we toch benadrukken dat het bij ons niet ophoudt bij onze befaamde broyeurs voor particulier gebruik.

Je kan bij SFA ook terecht voor:

• Vuilwaterpompen
• Sanicompact toiletten
• Dompelpompen
• Condenspompen
• Opvoerinstallaties

Kortom: wij zijn jouw partner voor pompen en opvoerinstallaties in alle maten, voor projecten van elke schaal. Voor kleine projecten zoals een café of koffiebar, maar ook zeker voor grote projecten zoals een ziekenhuis, een hotel, een school, appartementsgebouw,… Want Size does matter.

Heb je interesse om met een van onze producten aan de slag te gaan? Wil je graag meer informatie of advies voor jouw project? Neem vrijblijvend contact met ons op info@sfabeneluxbv.nl