Schrijf je nu in voor het kennisevent van WTH!

Geplaatst op 14 september 2022 door Redactie

De kunst van het verbinden

De bouwwereld staat voor grote uitdagingen. We gaan richting een duurzame en circulaire economie en steeds meer dingen zijn met elkaar verbonden via IoT Dat vraagt om innovatie en creatieve oplossingen. Door samen te werken en kennis te delen met belangrijke spelers zoals jij, kunnen we samen sneller en grotere stappen zetten richting een gezond en duurzaam leefklimaat voor iedereen. Want dit is tenslotte de verantwoordelijkheid van ons allemaal.

Waarom een kennisevent?

Op een inspirerende plek waar kunst, kennis en innovatie samenkomen willen wij ruimte creëren waar ideeën voor onze branche worden uitgewisseld, uitdagingen worden besproken en oplossingen worden aangeboden.
En natuurlijk is er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en verbinding te maken met vakgenoten en belangrijke spelers in de bouw en installatiebranche.

WTH

WTH is al 50 jaar actief in de installatiebranche. De jarenlange kunst van het verbinden betekent een enorme hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van duurzame ontwikkelingen en projectoplossingen. Dit delen we graag met ons netwerk. Samen kunnen we tot optimale, duurzame en betaalbare oplossingen komen en onze branche naar een hoger niveau tillen.
Klik hier om je in te schrijven voor dit event.