Saniwall Pro Up wandcloset

Geplaatst op 13 februari 2023 door Redactie

Zwartwater wegpompen naar een hoger of verafgelegen riool? De Sanicubic opvoerinstallaties van SFA bieden de oplossing.

Een wandcloset kan dankzij de SANIWALL PRO UP of SANIPACK PRO UP overal geïnstalleerd worden, ook op plaatsen waar dat op het eerste zicht niet mogelijk lijkt. Bij de renovatie van een badkamer of bij de installatie van een nieuw toilet wordt meer en meer de voorkeur gegeven aan een wandcloset in plaats van een staand toilet. Het doet de ruimte groter lijken en is bovendien ook gemakkelijker schoon te maken.
De SANIWALL PRO UP bestaat uit een krachtige geluidsarme SANIBROYEUR® fecaliënvermaler en een verstelbaar GROHE inbouw-element met bedieningspaneel. De SANIWALL® PRO UP is verkrijgbaar met glaspanelen of in betegelbare versie voor een moderne en esthetische installatie. Het bovenste gedeelte is afneembaar voor eenvoudige interventie. Er is dubbele toegang tot de vermaler: directe toegang tot de korf bij eventuele blokkade en directe toegang tot het elektrisch gedeelte ter vervanging van onderdelen. Demontage van het toilet en loskoppeling van de vermaler is niet nodig.

De SANIWALL® PRO UP is voorzien van extra aansluitmogelijkheden voor een wastafel, bidet of douche. Hierdoor is het ideaal voor de realisatie of renovatie van een complete badkamer of toiletruimte in huis, kantoor of gastenverblijf.