Saniwall Pro Up – hangtoilet met ingebouwde Sanibroyeur

Geplaatst op 22 september 2023 door Redactie

De Saniwall Pro Up vertegenwoordigt een geavanceerde combinatie van een vermaler en een Grohe inbouwelement. Dit betekent een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en functionaliteit in één systeem. Het is speciaal ontworpen om het ophangen van uw wandtoilet te vergemakkelijken en het vermalen en wegvoeren van afvalwater te verzorgen, met een indrukwekkende opvoerhoogte van 5 meter verticaal en 100 meter horizontaal.

Door het Sanibroyeur systeem kunt u een toilet overal in huis installeren dankzij de ingenieuze vermaler en de afvoer via een dunne afvoerbuis. Dit maakt het mogelijk om een toilet te plaatsen op plekken waar je het vroeger niet voor mogelijk hield!
Bent u bezorgd over geluid? De Saniwall Pro Up heeft een geluidsarme werking, wat betekent dat comfort centraal staat in elk aspect van het ontwerp.

Qua esthetiek is de Saniwall Pro Up verkrijgbaar met een strak glazen voorpaneel of in een tegelbare versie, wat een naadloze integratie in elke badkamerstijl garandeert.

Dus, of u nu uw badkamer renoveert of een nieuwe creëert, de Saniwall Pro Up en Sanibroyeur van SFA bieden de innovatieve oplossingen die u nodig heeft. Beleef de innovatie zelf en breng uw badkamer naar het volgende niveau!