Fecaliënvermaler met een Grohe inbouwelement en glaspanelen

Geplaatst op 03 mei 2017 door Redactie

Saniwall® is een krachtige geluidsarme fecaliënvermaler met verstelbaar Grohe inbouw-element. Het is afgewerkt met glaspanelen voor een moderne, discrete en esthetische installatie.

Het paneel is demontabel voor een eenvoudige toegang tot de Sanibroyeur voor eventuele technische interventies. Daarnaast is het Saniwall waterbesparend door de twee verschillende spoeltechnieken 3 liter/6 liter. Er zijn diverse bedieningspanelen via Grohe verkrijgbaar.

Saniwall® is een fraaie en complete oplossing voor een badkamer of toiletruimte. Door de geringe afmetingen kan Saniwall® eenvoudig en ruimtebesparend geplaatst worden achter elk wandcloset. U kunt zonder veel werkzaamheden een toilet installeren op elke gewenste plek in een woning, bed & breakfast, kantoor e.d.

Saniwall® biedt tevens de mogelijkheid om een wastafel, bidet of douche op aan te sluiten. Bij het aansluiten van een douche dient rekening te worden gehouden met de aansluithoogte van de doucheafvoer. Saniwall® voldoet aan de hedendaagse kwaliteitseisen en is ook zeer geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit.


De mogelijk bestaat om de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar uit te breiden naar 5 jaar!