Sanicubic opvoerinstallaties voor zwartwater

Geplaatst op 18 januari 2023 door Redactie

Zwartwater wegpompen naar een hoger of verafgelegen riool? De Sanicubic opvoerinstallaties van SFA bieden de oplossing.

Sanicubic bovengrondse opvoerinstallaties worden ingezet om water van toiletten, sanitaire ruimtes, keukens, enz. af te voeren wanneer dit op het eerste zicht niet mogelijk lijkt. Of het nu gaat om de afvoer van een woning of bijgebouw, een woonwijk of flatgebouw, een winkel of kantoorgebouw of zelfs een grote openbare ruimte; voor elke behoefte biedt SFA de geschikte pomp.

Bovengrondse opvoerinstallaties hebben het voordeel dat de installatie binnenshuis (in een technische ruimte of kelder), de installatiekosten vermindert. Ook maakt een vloeropstelling de toegang tot de pomp gemakkelijk en zo vereenvoudigd dus ook het onderhoud.

Dankzij de versnijdende waaier, kan er met een relatief dunne afvoerleiding toch, afhankelijk van het gekozen model, een opvoerhoogte van bijna 40 meter bereikt worden. Voor grotere volumes water zijn de modellen met vortex waaier of single channel geschikt. De compacte pompen worden pre-geassembleerd geleverd inclusief kogelterugslagklep(en) en bedieningskast. Verder zorgen de verschillende inlaatopeningen ervoor dat het aansluiten snel kan gebeuren.

Bovengrondse opvoerinstallaties

Wat uw behoeften, de constructievereisten van uw huis, gebouw of uw professionele gebouwen ook zijn, de SFA experten staan voor u klaar.