Sanicubic 1 GR van SFA: krachtige opvoerinstallatie met compacte vorm

Geplaatst op 01 maart 2023 door Redactie

Op zoek naar een compacte pomp voor de afvoer van zwart of grijs water in een badkamer, keuken of wasruimte? De Sanicubic 1 GR is ideaal voor individueel gebruik, bijgebouwen of kleine commerciële ruimtes. Ontdek hier alle eigenschappen van de installatie.

Compacte pomp met hoog debiet

De Sanicubic 1 GR is een populaire pomp voor het afvoeren van afvalwater in woningen, bijgebouwen of kleine commerciële ruimtes.

Dankzij het hoge debiet en een opvoerhoogte tot 39 meter, kan de installatie water afvoeren over grote afstanden. De pomp, met ingebouwde vermaler, is in principe vooral bedoeld voor de afvoer van zwart water, maar kan ook grijs water van een badkamer, keuken of wasruimte afvoeren. Verkrijgbaar in 5 pompversies, in monofase of 3-fase.
De afmetingen van de installatie bedragen 56 op 56 centimeter, wat heel compact is voor dit type pomp. Dit zorgt ervoor dat hij vrij flexibel geplaatst kan worden op een plaats naar wens. Met maar liefst 7 ingangen, kunnen er verschillende apparaten in een gebouw op aangesloten worden.

Eenvoudige installatie

De Sanicubic 1 GR kan aangekocht worden via groothandelaars en vervolgens makkelijk geïnstalleerd worden. De installateur hoeft de pomp simpelweg aan te sluiten. Een terugslagklep en pneumatisch gestuurde bedieningskast worden er standaard bijgeleverd. Alsook instructies voor de installatie.

In een notendop

  • Gemakkelijk toegankelijk voor onderhoud
  • Compacte afmetingen
  • 7 inlaten
  • PRO X K3 vermaalsysteem
  • 5 pompversies in mono- of 3-fase
  • Aansluiting en terugslagklep geïntegreerd


Meer info: SFA Sanibroyeur Sanicubic 1 GR - vuilwater opvoerinstallatie