Sanicompact: eenvoudig een extra toilet

Geplaatst op 31 augustus 2022 door Redactie

Bij bouwen of verbouwen is elke vierkante meter waardevol. Is er niet veel ruimte voor een extra toilet of is een afvoerleiding van 100-110mm diameter, dan is een Sanicompact toilet de oplossing.

Een Sanicompact is een toilet voorzien van een pomp met messensysteem dat fecaliën en toiletpapier tot zeer kleine deeltjes versnijdt. Vervolgens wordt alles via een dunne afvoerbuis van 32mm weggepompt. Handig bij een verbouwing want een dunne leiding is gemakkelijk weg gewerkt in een valse wand en verlaagd plafond.

Het Sanicompact gamma van SFA heeft vele voordelen. Naast de aanzienlijke ruimtebesparing zijn deze toiletten zeer eenvoudig te installeren zonder dat er veel werk aan te pas moet komen. Het wordt dus mogelijk om elke ruimte in uw woning eenvoudig om te vormen. Dankzij de stille en discrete werking, de kleine afvoerdiameter van slechts 32 mm en de diepte van 43 cm kunnen ze overal worden geplaatst: zelfs een oude bezemkast kan dienen.

De keramieken Sanicompact toiletten met een geïntegreerde broyeur zijn producten met een eigentijds design. De toestellen worden rechtstreeks op de watertoevoer aangesloten, een waterreservoir is dus niet nodig. Verschillende modellen zijn bovendien uitgerust met een extra aansluiting voor een wastafel om zo een complete sanitaire ruimte te creëren.

De Sanicompact reeks bespaart ook op de waterfactuur. Ze zijn is uitgerust met een innovatief "ECO+" spoelsysteem. Dit voorziet een dubbele spoelfunctie met een waterverbruik van slechts 1,8 of 3liter water per spoelbeurt.

Dankzij een Sanicompact toilet creëer je makkelijk extra ruimtes of plaats je eenvoudig een extra wc. Je kan eveneens een toilet of een complete badkamer installeren op een plek lager dan de riolering.

Ontdek het volledige assortiment op: https://www.sanibroyeur.info/nl/71-sanicompact