Samenwerking Hansa Nederland en Comfortrend van start

Geplaatst op 07 mei 2018 door Redactie

ComforTrend Nederland heeft haar portfolio aan leveranciers uitgebreid door een samenwerking aan te gaan met HANSA Nederland. Het snelgroeiende installateursnetwerk is verheugd een innovatieve speler op het gebied van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve sanitaire kranen te kunnen toevoegen aan het assortiment.

De samenwerking levert beide partijen een hoop voordeel op. “Wij zien de toevoeging van HANSA als een prachtige aanvulling in het aanbod naar de aangesloten installatiebedrijven.” aldus Mirella van der Schaaf, Marketingmanager bij ComforTrend. “Het is een echte win-win situatie. ComforTrend biedt de aangesloten installateurs een nieuw A-merk in het assortiment en HANSA heeft gelijktijdig een prachtig platform om zicht te profileren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de installateurs-app, een op maat gemaakte bedrijfsapp voor elke ComforTrend installateur. In deze app kunnen we HANSA presenteren door middel van commerciële video’s.

Ook HANSA ziet de voordelen van de samenwerking met ComforTrend. ComforTrend is voor HANSA een ambitieuze organisatie met onder meer een sterke focus op de ondersteuning van de aangesloten leden met digitale communicatiemiddelen. Dit sluit naadloos aan op de strategie van HANSA, door meer en meer in te zetten op het proactief beïnvloeden van potentiële afnemers. Dit doet HANSA met behulp van state-of-the-art marketing technieken, in combinatie met persoonlijk en oprecht contact met de installateur. HANSA ontwikkelt haar producten samen met de installateur, wat inhoudt dat juist de verwerking van de innovatieve HANSA producten centraal staat. Niet voor niets wordt HANSA al jaren op rij gekozen tot ‘ het merk voor de installateur’ in Duitsland. Kortom: ComforTrend en HANSA = the perfect match.

Over ComforTrend
ComforTrend is een dynamisch, landelijk samenwerkingsverband van 50 installateurs. Door de krachten te bundelen, profiteren de leden van elkaars expertise. Bovendien kopen ComforTrend-installateurs zeer voordelig in en biedt ComforTrend grote toegevoegde waarde op het gebied van marketing en reclame.
www.comfortrend.nl

Over HANSA
HANSA is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve sanitaire kranen voor badkamer en keuken. ’’Water beleven‘‘ is de filosofie waarvoor HANSA staat. Het repertoire reikt van eenvoudige klassieker tot bekroonde designmengkranen voor bijzondere badkamersferen.
www.hansanederland.nl