Samenwerking DGMR Software en Earth Energie Advies

Geplaatst op 05 april 2019 door Redactie

DGMR Software en Earth Energie Advies gaan nieuwe BENG-rekensoftware ontwikkelen. Hiervoor bundelen ze hun kennis, kunde en ontwikkelcapaciteit. Voor januari 2020 zullen ze hetnieuwe product Uniec 3 gezamenlijk intoduceren.

Vanwege het feit dat de NTA 8800 een complexe norm is om software voor te ontwikkelen en omdat de overheid de ingangsdatum van 1 januari 2020 hanteert is er een grote tijdsdruk op de ontwikkeling van software. DGMR Software focuste zich sinds de zomer op BENGcalc als opvolger van ENORM. Vanaf nu steken beide partijen hun energie in de ontwikkeling van Uniec 3. 


DGMR Software en Earth Energie Advies integreren hun ideeën in Uniec 3, zodat ze optimaal gebruiksgemak kunnen realiseren. Ook richten ze een deskundige helpdesk in om gebruikers te assisteren. Om bij de overgang naar NTA 8800 te leren werken met Uniec 3 presenteren de partners een praktisch cursusaanbod.

In het najaar van 2019 lanceren de twee softwareontwikkelaars de eerste versie van Uniec 3. De voortgang in de ontwikkeling is te volgen op de Uniec 3-site.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement