Samen werken in transitie op Vakbeurs Energie

Geplaatst op 20 september 2019 door Redactie

Voor gratis toegang registreer hier!

Vakbeurs Energie staat dit jaar in het teken van ‘samen werken in transitie’. Het is al weer de 15de editie van het evenement, dat zich richt op professionals in energie en de transitie. Vakbeurs Energie vindt plaats van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 oktober in de Brabanthallen.

Op de vakbeurs tonen de koplopers in die energietransitie hun laatste innovaties en oplossingen. Men deelt er kennis, legt er contact en doet er zaken in het kader van deelgebieden als binnenklimaat, warmte, gebouwschil, smart energy, opslag en verlichting.

Vakbeurs Energie vindt gelijktijdig met en op dezelfde locatie plaats als de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel (over duurzame mobiliteit), Industrial Heat & Power (over de industriële energievoorziening) en PREFAB (over industrieel en modulair bouwen en renoveren).

"In 11 theaters vinden meer dan 100 seminars, workshops en congressen plaats.”

Jongste loot aan de boom is de beurs PREFAB. Deze moet bijdragen aan de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector. Ook PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma.

Gemene deler is de energietransitie: organisator 54events belooft ‘een integraal en compleet overzicht van oplossingen, kennis en innovaties’. Met een toegangsbewijs voor één beurs, bezoekt men gratis ook de andere; bezoekers hoeven zich slechts eenmalig te registreren.De beurs gaat vergezeld van een uitgebreid kennisprogramma, dat zich afspeelt in verschillende beurstheaters. Het is een speerpunt van 54events, dat zich met haar evenementen richt op de zakelijke markt, waarin een vakbeurs slechts floreert als die ook qua content top is.

“Met een toegangsbewijs voor één beurs, bezoekt men gratis ook de andere; bezoekers hoeven zich slechts eenmalig te registreren.”

Samen zijn de beurzen goed voor 21.000 vierkante meter aan beursoppervlak in 6 hallen. Ongeveer 400 partners en exposanten zijn betrokken, die worden bezocht door zo’n 15.000 professionals. In 11 theaters vinden meer dan 100 seminars, workshops en congressen plaats.

De beurs is uitsluitend toegankelijk voor professionals, die gratis een ticket regelen via de online voorregistratie. Toegang aan de deur, tijdens de beursdagen dus, kost €25,- exclusief BTW.

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.vakbeursenergie.nl.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement