Samen Nederland duurzaam maken?

Geplaatst op 03 september 2019 door Redactie

Itho Daalderop presenteert op de Installatie Vakbeurs Hardenberg op 10, 11 en 12 september 2019 de laatste ontwikkelingen binnen haar warmtepomp-, ventilatie- en boilerprogramma.

Het programma schenkt aandacht aan de nieuwste producten, maar ook aan de centrale ventilatie-eenheid CVE-S die al 50 jaar zijn trouwe dienst bewijst in miljoenen Nederlandse huishoudens. Deze gelijkstroom ventilatiebox met geïntegreerde vochtsensor verbruikt tot 83% minder energie dan ventilatoren met wisselstroom.

HP-M 25i en HP-S

Met de nieuwe hybride warmtepomp HP-M 25i bespaar je eenvoudig op het gasverbruik. De pomp werkt samen met ieder merk en type cv-ketel, heeft alleen een binnendeel en is eenvoudig te installeren. De HP-M 25i benut zowel de buiten- als de ventilatielucht, wat meer rendement oplevert dan alleen een ventilatiewarmtepomp. De dakdoorvoer zorgt voor een hoog installatiegemak en een fraaie inpassing in het dakoppervlak. De lucht/water warmtepomp HP-S is een split-unit systeem dat zowel hybride als all-electric ingezet kan worden.

HRU 300 DUO Zone

Met de ventilatie-unit met warmteterugwinning HRU 300 DUO Zone kun je afzonderlijk in twee zones, bijvoorbeeld het woon- en slaapdeel, vraaggestuurd ventileren op basis van CO2-meting. De unit is zeer geluidsarm, installatie- en servicevriendelijk en makkelijk uit te breiden met meerdere sensoren, bedieningen en de Spider Klimaatthermostaat.

(Green Energy) Smartboiler

De zelflerende (Green Energy) Smartboiler kan naar behoefte opwarmen en leert op basis van het verbruikspatroon van de eindgebruiker. Dit is veel energiezuiniger, omdat het verwarmen wordt uitgesteld. Deze besparing kan oplopen tot 10% per jaar bij de normale Smartboiler en tot 12% bij een Green Energy Smartboiler met app functionaliteit. Laatstgenoemde gebruikt de overcapaciteit aan duurzame energie op het net om tussentijds te verwarmen.

CAS 3 Connect dakventilator

De Itho Daalderop CAS 3 Connect is de eerste dakventilator die rechtstreeks met de cloud verbonden kan worden. De CAS 3 Connect kan op afstand gecontroleerd en gemonitord worden en op afstand uitgezet worden bij calamiteiten. Ook kan de locatie vastgelegd worden zodat men weet welke dakventilatoren op een dak geserviced moet worden.

Informatie

Itho Daalderop is te vinden op stand 412. Kijk voor meer info over de producten op www.ithodaalderop.nl. Meer informatie over de vakbeurs vind je op booking.evenementenhal.nl/nl/installatie-vakbeurs-hardenberg-2019/hardenberg/exposant