Roycon Installaties B.V. installeerde dx-luchtgordijn van Frico bv bij Big Bazar in Oss

Geplaatst op 08 oktober 2020 door Redactie

Koelen of verwarmen: voor meer comfort en minder energie!

Van het gas af en minder fossiele brandstoffen verbruiken: nut en noodzaak zijn inmiddels wel bekend en gelukkig vinden we op tal van plekken steeds meer installaties waarbij het bijvoorbeeld zonder gas kan. Zoals bij winkels waar luchtgordijnen van groot belang zijn voor het comfort van het publiek en de medewerkers maar ook voor de energierekening van de eigenaar.

Roycon Installaties B.V. installeerde een dx-luchtgordijn van Frico bv in een pand van de Big Bazar in Oss. Een installatie met een dx warmtepomp van 18 kW met en luchtgordijn van 2 meter breed. Wat voor de klant een SCOP/SEER van boven de 5 opleverde. Roycon houdt zich bezig met de aanleg en onderhoud van verwarmings-, luchtbehandelings- en koelinstallaties. Onderscheidend door eigen engineering en het leveren van maatwerk. Voor installatie en een gedegen advies.

Vertrouwen

Björn van Etten, algemeen directeur van Roycon: "Luchtgordijnen heb je natuurlijk in diverse varianten. Bij dit winkelpand ging het niet alleen om verwarmen maar ook om klimaatkoeling. En dan kijk je op de eerste plaats naar restwarmte die je al of niet kunt gebruiken. In dit geval van het gas af en de keuze voor een stand-alone installatie, er hoeft dan geen aanvullende cv-ketel of koelmachine voorhanden te zijn. En na een ruim een jaar kunnen we vaststellen dat de installatie doet wat hij moet doen. De juiste keuze voor het juiste product."

Frico bv is fabrikant en distributeur van luchtgordijnen, warmtestralers en luchtverhitters. Een partij waar Björn van Etten al jaren zaken mee doet. "Je weet wat je aan elkaar hebt. En dan gaat het niet alleen om vertrouwen in producten maar ook om de relatie. Net als Roycon is Frico een innovatieve club die ook buiten de gebaande paden kijkt. Altijd op zoek naar oplossingen. Voor ons een partij waarmee we verder kunnen." Victoria Merino, account manager bij Frico vult aan: "Dit luchtgordijn wordt inmiddels op vele plekken toegepast en dat is toch het beste bewijs dat een en ander naar de wens van de opdrachtgever goed functioneert. Energie zuinig in optima forma." 

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement