Ronde van Oosterberg uitgesteld naar 2021

Geplaatst op 23 maart 2020 door Redactie

Samen krachten bundelen, de slogan van de Ronde van Oosterberg. In tijden als deze is dat harder nodig dan ooit, want het coronavirus raakt iedereen in Nederland. De belangrijkste prioriteit is samen gezond blijven en voor onze klanten en leveranciers: de continuïteit van de bedrijfsvoering waarborgen. Daarom heeft Koninklijke Oosterberg besloten de Ronde van Oosterberg uit te stellen. Dit betekent dat alle 19 etappes en 1 wandeletappe inclusief de afsluitende netwerkevents in mei en juni 2020 niet doorgaan en opschuiven naar mei en juni 2021.

Wat betekent dit voor de deelnemers en donateurs?

De organisatie van het event wordt de komende tijd op pauze gezet. De sponsoren, deelnemers en de reeds opgehaalde donaties zullen blijven staan op www.rondevanoosterberg.nl. In de loop van 2020 nemen we contact op over het vervolg van de Ronde in 2021. De deelnemer bepaalt dan zelf
welke etappe hij/zij voor 2021 zal deelnemen. Wel hebben we nu meer tijd, dus streven ernaar in 2021 met nog meer deelnemers een prachtig bedrag op te kunnen halen voor Spieren voor Spieren.

Waarom dit besluit?

Met nog twee maanden te gaan schreven al ruim 210 deelnemers schreven zich al in. Samen haalden zij tot nu toe al ruim €30.000,- op. Diverse scenario’s zijn in overleg met de partijen de revue gepasseerd in, uitstel, afstel of terugbrengen naar enkele of slechts 1 etappe. De optie ‘uitstel’ is de meest wenselijke gebleken omdat we daarmee recht doen aan het oorspronkelijke plan: Vanuit de branche Elektrotechniek met zoveel mogelijk mensen zoveel mogelijk aandacht creëren én geld ophalen om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. En tevens leggen we de prioriteit bij wat nu het allerbelangrijkste is: ieders gezondheid en de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klanten.

Over De Ronde van Oosterberg

Vanuit de Elektrotechniek samen krachten bundelen voor kinderen met een Spierziekte. Samen 7 weken, 19 etappes fietsen en 1 etappe wandelen langs de Oosterberg vestigingen en daarmee geld ophalen voor Spieren voor Spieren en zo een bijdrage te leveren aan het verslaan van alle spierziekten bij kinderen.

Reageren

Vul de gegevens in en uw naam en reactie zullen op de website worden getoond. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement