Roep om warmtepompcertificering groeit – STEK biedt het!

Geplaatst op 17 maart 2019 door Redactie

In een TV-uitzending eind februari pleit hoogleraar TU Delft, Laure Itard, voor certificering voor het installeren van álle soorten warmtepompen. Begin maart riep DHPA (Branchevereniging van leveranciers van warmtepompen) op tot meer kwaliteitsborging. Steeds meer partijen zien het belang van certificering in om de kwaliteit binnen de sector hoog te houden. STEK biedt u deze warmtepomp-certificering i.s.m. Kiwa en SGS INTRON.

Uw kwaliteit aangetoond

Het borgen van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid is belangrijk bij explosieve groei van een marktsegment. Niet alleen voor u als installateur, maar ook voor het vertrouwen van uw klant en de leverancier. Met onze certificering maakt u uw kwaliteit, ook op het gebied van warmtepompen, aantoonbaar.

Kwalitatief, praktisch toepasbaar en voordelig

STEK-certificering kan uit verschillende modules bestaan. De modules zijn altijd kwalitatief én praktisch toepasbaar. Combineert u de module warmtepompen met de module f-gassen, dan is deze ook nog eens zeer voordelig.

Beursaanbieding warmtepomp-certificering op Duurzaam Verwarmd

Bezoekt u onze stand tijdens de vakbeurs Duurzaam Verwarmd (19 - 21 maart, Expo Haarlemmermeer)? Dan kunt u gebruik maken van een scherpe beursaanbieding voor warmtepomp-certificering! Kunt u ons niet bezoeken, maar bent u wel geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@stek.nl!

Meer informatie over onze warmtepomp-module en overige modules van de STEK-certificering vindt u hier.


Reacties

John

19 maart 2019 om 22.54 uur

Ja weer een extra certificering erbij, na de installateurs opleiding moeten we ons extra certificeren voor het werken aan de gas toestellen, nu weer voor de warmtepompen wat is het volgende certificaat wat er weer bij komt? Met al die extra certificeringen wordt de kwaliteit steeds slechter

pim

19 maart 2019 om 19.20 uur

Vertel mij één reden waarom een gecertificeerde een beter vakman is? Opleiding, diploma en controle van iedere installatie garandeert, niet de zelfinspectie waar later een ander de oorzaak was.

Reageren

Vul uw gegevens in en uw naam en reactie zullen worden getoond.
Dero-Uitgevers gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.
Bekijk het privacy statement