Robuuste laserwaterpassen

Geplaatst op 17 mei 2017 door Redactie

Fluke introduceert Fluke® laserwaterpassen, een nieuwe serie van professionele, uiterst nauwkeurige instrumenten die zo zijn ontworpen dat ze blijven werken nadat ze een meter naar beneden zijn gevallen. De laserwaterpassen zijn voorzien van een zelfstellende cardanische ophanging, die snel nauwkeurige referentiepunten levert, waardoor het inmeten van elektrische en HVAC-installaties sneller verloopt.

De serie laserwaterpassen van Fluke omvat:

• Fluke-3PR (rode laser) en Fluke-3PG (groene laser) puntlaserwaterpassen— zelfstellende driepunts laserwaterpassen voor het snel en nauwkeurig inmeten van referentiepunten. Nauwkeurig tot 6 mm op 30 meter (1/4 inch op 100 feet), inclusief een vloerstandaard voor snel en eenvoudig meten van overstekken en hartlijnen. De groene laser (Fluke-3PG) is tot drie keer helderder, voor een betere zichtbaarheid bij buitentoepassingen of toepassingen met een grote afstand.

• Fluke-180LR en Fluke-180LG lijnlaserwaterpassen — zelfstellende lijnwaterpassen met een kruisende horizontale en verticale lijn voor snel en nauwkeurig (3 mm op 10 meter; 1/8 inch op 30 feet) waterpas zetten en inmeten.

• Fluke-LDR en Fluke-LDG laserlijndetectoren — laserlijndetectoren voor gebruik onder omstandigheden met veel omgevingslicht, met visuele en hoorbare indicators voor gebruiksgemak. De detectoren zijn compatibel met de modellen Fluke-180LR (Fluke-LDR) of Fluke-180LG (Fluke-LDG) en worden geleverd met een montagebeugel voor snel en stabiel positioneren.

• Fluke-180LR-systeem en Fluke-180LG-systemen — uitgebreide zelfstellende lijnwaterpassystemen met een kruisende horizontale en verticale lijn inclusief laserlijndetector en detectorbeugel voor gebruik onder omstandigheden met veel omgevingslicht.
Alle laserwaterpasmodellen zijn voor zijn van magnetische wandbeugels voor eenvoudig en stabiel aanbrengen.

Ga voor meer informatie over Fluke-laserwaterpassen naar: www.fluke.nl/laserwaterpassen