Robuuste en veilige douchevloeren

Geplaatst op 06 mei 2020 door Redactie

Deze robuuste douche vloeren van Van den Berg Afvoerputten zijn voorzien van een afvoer en hebben een anti-slip (klasse R12) oppervlak volgens DIN 51097. Gemaakt van polyesterhars en vulmiddelen zorgen dat deze gebruiksvriendelijke en veilige douchevloeren bijzonder geschikt zijn voor nieuwbouw, renovaties en voor het levensloop bestendig maken van gedateerde badkamers. De plaatsing van deze goedkope en complete douchevloeren is uitermate eenvoudig en kan verrassend snel gebeuren.

Met een totale dikte van 30 mm wordt een betrouwbare en comfortabele inloop douche gerealiseerd die, mede gezien zijn anti-slip oppervlak, volkomen veilig is. Deze uitermate innoverende douchevloer is bijzonder hygiënisch in gebruik en geeft een ruimtelijk effect aan de badkamer.

Leverbaar in diverse lengte en breedte maten, in diverse kleuren en met verrassende afvoeren.
Deze douche vloeren zijn verkrijgbaar in de volgende RAL kleuren: wit (RAL 9003) beige (RAL 9001) antraciet (RAL 7016) grijs (RAL 7037).

Maatwerk of speciale kleuren zijn mogelijk, informeer naar de mogelijkheden of bezoek de website van Van den Berg Afvoerputten.