Robuust Smart Eco dé slimme elektrische convector

Geplaatst op 28 februari 2023 door Redactie

De Robuust Smart Eco geeft een hogere convectiewarmte af dan een cv-convector en neemt ook nog eens minder ruimte in beslag. Er zijn geen cv-leidingen benodigd en de convector beschikt over een aantal slimme regelmogelijkheden. De Robuust Smart Eco realiseert zijn warme lucht uitstroom via de bovenzijde van de voorplaat. Hiermee voldoet het paneel aan de ErP regelgeving. Met een beschermingsklasse IP24, is de Robuust Smart Eco ook geschikt voor in vochtige ruimten.

Wat maakt de Robuust zo slim?

Het display en de bediening zijn aan de bovenzijde van de convector gesitueerd. Daarnaast is de convector voorzien van een klokthermostaat waarbij uit vijf verschillende vaste dagprogramma’s gekozen kan worden. Daarnaast heeft het paneel sensor met open raam detectie die ervoor zorgt dat het paneel automatisch kortstondig uitschakelt wanneer er een temperatuursverandering of vochtigheid wordt gemeten om energie te besparen.

De Robuust Smart Eco is verkrijgbaar in vier verschillende vermogens: 500w, 1.000w, 1.500w, 2.000w en wordt geleverd exclusief voetsteunen.

Meer weten? Neem dan contact op via info@masterwatt.nl